You are here

TrendLight Netherlands

About TrendLight Netherlands (Dutch)

TrendLight onderzoekt de mediareputatie van organisaties. Wij laten onze klanten zien en begrijpen hoe er door media, journalisten en bloggers over hen wordt geschreven of gesproken, en adviseren hoe ze hun reputatie en merkwaarde kunnen beschermen en vergroten. TrendLight levert niet alleen cijfers. Wij geven diepgaande inzichten over hoe nieuws zich vormt, verspreidt en ontwikkelt, en wat de impact van nieuws is op de verschillende doelgroepen. Daarnaast helpen we onze klanten deze inzichten te vertalen naar concrete acties.

Onze unieke aanpak zorgt dat een communicatiestrategie is gebaseerd op feiten en dat de uitvoering wordt gevolgd en kan worden bijgestuurd. PR-investeringen en opbrengsten worden door ons transparant en toerekenbaar gemaakt.

Trendlight is een jong bedrijf dat sinds 2002 met mooie producten en creatieve idee├źn over media-analyse aan de weg timmert. De eerste jaren hebben wij ons geconcentreerd op de ontwikkeling van robuuste methoden en intelligente software. Onze media-analyse zit door deze ontwikkeling bovenop de actualiteit en levert betrouwbare inzichten op.

Media-analyse is nooit een doel op zich. Het is een middel om uw kostbare tijd effectiever in te zetten en u frequent te informeren over uw mediapositie en de impact die deze heeft op uw reputatie.

Onze aanpak stelt hoge eisen aan onze medewerkers. Zij zijn allen ervaren media-analisten met een communicatie-achtergrond. Wij stellen onze relaties altijd een vast team ter beschikking, dat naast expertise op het gebied van communicatie en media-analyse tevens beschikt over de broodnodige branchekennis.

Door deze wijze van werken ontstaat er een duidelijke en onmisbare interactie tussen de klant en ons team. Een voorwaarde voor een goede samenwerking en een garantie voor media-analyse met toegevoegde waarde.

website

Researchers