You are here

JC Groep/JC Health ICT B.V.

JC Groepsfilosofie 

2013 staat in het teken van de cohesie van onze JC Groep, ook wel de ‘JC Groepsfilosofie’ genoemd. Niet alleen bieden wij een verscheidenheid aan diensten en producten maar kunnen deze ook integraal aanbieden. Wij geven op onze site inzicht in de diensten en producten van de JC Groep.

Samen vormen we een ketenorganisatie waar ondernemingen en organisaties terecht kunnen met al hun vragen en problemen. Onze klanten kunnen zich via één loket met raad en daad laten bijstaan; het bedrijfsonderdeel van de JC Groep waar de klant als eerste terecht komt, kan desgewenst producten en diensten van de andere bedrijven inschakelen. Zonder dat er overigens sprake is van gedwongen winkelnering.

De JC Groep is een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende bedrijven die organisaties en ondernemingen in de breedte ondersteuning biedt. Ons producten- en dienstenpakket is groot. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk onderzoek, advies op strategisch- en werkvloerniveau en professionele begeleiding van bijvoorbeeld veranderprocessen. Verder hebben we uiteenlopende ICT- diensten en oplossingen in ons dienstenpakket. En om de cirkel compleet te maken, bieden we desgewenst ook het benodigde personeel; op interim basis, via detachering of als uitzendkracht.

Researchers