You are here

GridLine

About GridLine (Dutch)

GridLine Intranet & Zoeken is een innovatief IT-bedrijf dat is opgericht op 1 januari 2000. Bij GridLine werken momenteel 20 mensen vast in dienst (15FTE), allen hoog opgeleid in de informatica of een aanverwante opleiding.

GridLine is gespecialiseerd in taal- en zoekoplossingen voor het Nederlands. Bij het zoeken beheersen wij niet alleen de techniek (clustering, interfaceprotocollen, performance) maar hebben wij ook veel aandacht voor de zoekkwaliteit en de gebruikerservaring.

De zoekkwaliteit verbeteren wij door taaltechnologie voor het Nederlands, waarin wij de grootste gespecialiseerde aanbieder zijn. De gebruikerservaring verbeteren wij door gebruik van intuïtieve interfaces, navigatoren en facet-zoeken.

Doordat wij een echt IT-bedrijf zijn kunnen wij onze kennis van taaltechnologie en zoeken implementeren in de programma's waar u al mee werkt, bijvoorbeeld in Sharepoint, in Microsoft Office Word of in uw CMS of DMS. Wij worden door deze combinatie van kennis vaak gevraagd voor informatievraagstukken of kennismanagement-projecten. Wij zetten uw ideeën om in werkende oplossingen.

GridLine combineert in zijn projecten een diepgaande kennis van zaken met een pragmatische aanpak. GridLine heeft alleen inhoudelijke mensen in dienst en daardoor weinig overhead. Wij werken met doelgerichte projectmanagement-methodes als RUP en Scrum. Onze developers zijn hoog opgeleid, hebben een brede kennis en werken nauw samen. Hierdoor wordt onze kennis geborgd en verdubbeld in het bedrijf. Bovendien werken wij met vaste partners voor gebruikersonderzoek, interaction design en communicatie. GridLine kan daardoor snel opschakelen en veel produceren in korte tijd.

website