You are here

Collections Information Technology (Cit)

About Cit (Dutch)

Cit is een jong en groeiend bedrijf dat wil bijdragen aan de digitalisering van het culturele erfgoed en dit voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk maken. Cit streeft een lange termijn relatie met haar klanten na waarbij wederzijds respect en openheid de primaire uitgangspunten zijn.

Cit levert een totaalpakket aan adviezen, diensten en producten gericht op het beheer en de presentatie van (museale) collecties. Cit is exclusief distributeur van Gallery Systems Inc. New York voor de regio Benelux. Kernactiviteiten van Cit zijn de distributie van het gerenommeerde Amerikaanse Software Systeem The Museum System, en het door Cit gedistribueerde collectie presentatiesysteem CollectionConnection voor onder andere presentaties van collecties op het internet.

Visie

Cit wil voor instellingen en bedrijven die we ondersteunen een positieve bijdrage leveren in de organisatie op het gebied van software en diensten. Hiervoor ontwikkelen wij zowel software als diensten die het bedrijf in staat stellen om met hun diensten effici├źnter en effectiever om te gaan. Daarom willen we onze diensten constant kritisch bekijken en daar waar mogelijk is verbeteren om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met ons product, zowel qua inhoud als qua begeleiding.

Wij willen bekend staan als een deskundig bedrijf. Hiervoor werken we met gemotiveerde medewerkers die open staan voor persoonlijke ontwikkeling en die gemotiveerd zijn om voor zowel Cit als voor onze klanten te werken. Tevens willen we een innovatief bedrijf zijn die niet alleen nieuwe ontwikkelingen volgt, maar ook nieuwe ontwikkelingen in beweging zet.

website

Researchers