You are here

Strukton Embedded Solutions

 

Met ingang van 1 januari 2013 is Centric TSolve binnen de Centric Groep overgegaan van Centric ICT naar Strukton. Bij Strukton gaat het als Strukton Embedded Solutions verder als onderdeel van Strukton Rolling Stock bv. Deze nieuwe positie stelt Strukton Embedded Solutions in staat om te participeren in een bredere high-tech markt waarin volop synergievoordelen zijn te behalen.

Met zijn expertise op het gebied van elektronica, embedded software en projectmanagement biedt Strukton Embedded Solutions engineeringdiensten in de high-tech markt in de Benelux en Duitsland. Strukton Embedded Solutions heeft onder andere specialistische kennis op het gebied van draadloze communicatie, automotive modules voor elektrische aandrijfsystemen en pre-compliance testing.

Door kennis en kunde te combineren met Strukton Rolling Stock, is Strukton Embedded Solutions in staat zijn klanten een veel uitgebreider dienstenpakket te bieden en gedegen expertise op het gebied van (vermogens)elektronica, embedded software, mechanica, PLC/SCADA-techniek, assemblage en productie.

 

Researchers