You are here

Auxilium

About Auxilium (Dutch)

We zijn professionals met maar één doel: software maken waar u gelukkig van wordt en die werkt. Wij vertalen uw bedrijfskundige vraagstuk naar een passende oplossing en koppelen die desgewenst met uw huidige systemen. Het resultaat is een oplossing die u in staat stelt om goedkoper, makkelijker en sneller te kunnen opereren.

In afgelopen 13 jaar heeft Auxilium zich bewezen als maatwerksoftware leverancier. Ons development platform is zo ingericht dat ieder vraagstuk opgelost kan worden. Of het nou om het herbouwen van een huidig systeem gaat of een heel nieuw idee, wij realiseren het graag voor u. Voor het realiseren van software applicaties die een rol spelen in uw bedrijfsproces zijn een aantal disciplines nodig; lopend vanaf het in kaart krijgen van de hele case via het realisatie-traject tot en met de support voor nieuwe wensen achteraf. Al deze disciplines zijn bij ons in huis.

Wij zijn gelukkig als we samen door uw kantoor kunnen lopen en u glimlachend en trots kunt zeggen dat "het" werkt! Samen hebben we dan uw idee voor elkaar gekregen over hoe "het" eigenlijk zou moeten. Alles binnen Auxilium is er op gericht om dat zo efficiënt mogelijk te realiseren. We gebruiken hiervoor de modernste - bewezen - technieken, doeltreffende werkmethodes - zo vergaderen wij bijvoorbeeld staand - en baseren we onze inzichten op inmiddels meer dan 12 jaar ervaring. Bij software development verandert alles voortdurend: techniek, wensen en mensen. Onze projecten zitten zo in elkaar om binnen dat stelsel tot een goed eindresultaat te komen.

website