You are here

Arcadis

About ARCADIS (Dutch)

ARCADIS is een toonaangevende, wereldwijd actieve, kennisgedreven onderneming. Wij leveren design-, advies- en ingenieursdiensten aan bedrijven in binnen-en buitenland. Het succes van de klant staat voorop in onze aanpak. We realiseren projecten en programma's vanaf het concept en ontwerp tot de oplevering en het beheer. ARCADIS is actief op de gebieden van Gebouwen, Milieu & Ruimte, Mobiliteit, Water.

Onze klanten uit de private en publieke sector doen een beroep op ons voor een breed programma aan integrale diensten. Tot ons takenpakket behoren feasibility studies, ontwerpen, engineering projectmanagement en implementatie. Daarnaast kijken we naar de verbonden juridische en financiële consequenties van de projecten.

Onze 19.000 medewerkers zijn gericht op resultaat. Wij investeren voortdurend in het verder uitbouwen van onze vaardigheden, om waarde te maximaliseren en haalbare oplossingen te creëren. Deze werkwijze werpt haar vruchten af: onze omzet bedraagt gemiddeld € 2,3 miljard per jaar.

website