You are here

Drs. Michel Vogler

Works for CrossmarX BV

"Alles moet zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt, maar niet eenvoudiger dan dat". Dit is een mooie wijsheid van Albert Einstein. Maar tevens de rode draad door mijn professionele leven. Al meer dan 25 jaar gebruik ik deze wijsheid in uiteenlopende automatiseringstrajecten. Het vormde ook de basis voor CrossmarX, het bedrijf dat ik in 1997 startte. En daarom werken we bij CrossmarX ook net wat anders dan bij een gemiddeld automatiseringsbedrijf. Je kunt er meer over lezen op www.crossmarx.nl.

Zelf heb ik diverse organisaties geholpen om bedrijfsprocessen eenvoudiger te maken, in de meeste gevallen door slimme inzet van ICT. Ik doe dat soms als adviseur in een korte opdracht van 1 of 2 dagen, en soms als projectleider, verantwoordelijk voor de complete ontwikkeling en invoering van een nieuw softwaresysteem. In die laatste rol kan ik gelukkig ook terugvallen op een fijn team van enthousiaste en deskundige collega's bij CrossmarX. Maar ook het werken met uiteenlopende mensen bij klant-organisaties en het overdragen van kennis, is een uitdaging die ik graag blijf aangaan.

De afgelopen 2 jaar brengt een combinatie van hobby, drive en professionaliteit me naar het terrein van maatschappelijke innovatie. De sterk veranderende relatie tussen burgers en overheid vraagt om nieuwe ICT-oplossingen, en ik werk daar graag aan mee. Als bewoner van de nieuwe Amsterdamse stadswijk IJburg bemoei ik me met alles waar kansen op innovatie bestaan o.a. op het gebied van participatie, stadsontwikkeling, (directe) democratie en dragende samenleving (zorg). Projecten waar ik actief aan bijdraag, zijn www.halloijburg.nl, www.kompasopijburg.nl, IJburgDroomt-IJburgDoet, Maak de Buurt, www.gebiedonline.nl en G1000 Amsterdam.

Works with